Első képem

Türelmetlen vagyok, mert nem tudtam kivárni a keretezést, lefotóztam anélkül.  Mert még azt sem tudom, milyen kerete legyen. Lila? Fekete? ...

Megjegyzések

  1. Szerintem lila. Közepes árnyalatú.

    VálaszTörlés
  2. Én pasztell zöldet választanék, de legyen lila, ne fekete :-)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem pedig sárga. Citrom sárga, de olyan kicsit aranysárgás... Bocs, tudom, a lila és a fekete közül kellene választani, de hát ugye aki dacol... (mint én is kos létemre...)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem legyen halvány zöld vagy halvány lila. ... de sok függ attól, hogy hol fog 'függni". :-)
    Mármint milyen színű falon.

    VálaszTörlés
  5. Szerintem a fekete beleolvADNA A KÉP HÁTTERÉBE ÉS AKKOR A VIRÁGOKAT LÁTNÁ MEG A SZEMLÉLŐDŐ. hA LILÁT VÁLASZTASSZ, AKKOR ÉSZRE fogja venni a hátteret is, de a keret is sokkal nagyobb hangsúlyt fog kapni a kontraszt miatt. Elsőre nekem is a zöld ugrott be, de inkább a sötét. Mi a szándékod? Mit akarsz kiemelni, csak ez a kérdés. Az nem kérdés, hogy szép munkát végeztél!:)(elnézést a betűk miatt!)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm a hozzászólásokat!
    Hát, igen, bajban vagyok. Milyen háttér lesz? Azt nem tudhatom. Viszont az egy szem képkeretező bácsinál a lila nem volt valami szép. Persze le tudja festeni bármilyenre, de az már sokkal többe kerül. Na, majd alakul.

    VálaszTörlés
  7. Hello Virag !

    Keress egy jo asztalost, csinaltass fabol keretet, aztan irany egy festekbolt...es valassz olyan festeket, vagy meginkabb lazurt, amilyet csak akarsz. A Tikkurillabol pl annyi a variacio, hogy alig birsz valasztani...:-)
    Egyebkent, a megjegyzesekbol latszik, mennyire nem egyformak az emberek ! De jo !!! :-)))))

    VálaszTörlés
  8. Szia Virág! Csak hogy még én is hozzátegyek egy kicsit :-) én napsárga kerettel dobnám fel! Szerintem egész különleges lenne!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Cérnarajzos táskák

Februárban karácsony