2010. március 8., hétfő

Cicák az iskolából

Tomiék az isiben cicákat rajzoltak rajzórán. Ki is kellett vágniuk, és a tanító néni kirakta őket a faliújságra. Osztályzatot nem kaptak rá, csak egy valaki ötöst, az én fiam. Mert olyan szép lett a narancssárga testű, rózsaszín fejű cicája. :o) Szerintem olyan édesek így együtt, hogy muszáj volt megörökíteni őket.

5 megjegyzés:

 1. Mindig megdöbbent, hogy a gyerekek milyen kreatívak :))

  VálaszTörlés
 2. Kedves Gina!
  Én is nagyon meglepődtem, mikor megláttam ezt a cica-kavalkádot.Szerintem nagyon jópofák, mindegyik egyedi, mégis cicakinézetű. És 7 évesek készítették!

  VálaszTörlés
 3. Valóban, meglepően sokszínű a macsek-farm! Nagyon szeretem a gyerekrajzokat, külön köszi, hogy feltetted a képet! ;)

  Eszembe jutott valami, ezt mindenképpen el kell mondanom....

  Nézted-e Virág olyan szemmel, hogy minden gyerkőc mást, és mást ért cica alatt? Kinél foltos, kinél csíkos... vagy koronás, és van, akinél duci, másnál gebe...:)

  Érdekes nem(?), hogy egyetlen szó a "cica" alatt mindenkinek más kép él a fejében.
  És ez nem csak a gyerekek esetében van így... Felnőtteknél méginkább, és ez az egyik oka annak, hogy az emberek félreértik egymást. Mert nem tisztázzák, mit ért a másik egy bizonyos fogalom, szó alatt, és ebből viták sora alakulhat ki...

  Tehát, félreértések elkerülése érdekében kérdezzük meg a másikat, milyen is az ő macskája, és ne gondoljuk, hogy az ő cirmos cicája ugyanolyan, mint a mi sziámi macskánk..;)

  VálaszTörlés
 4. Orsi!
  Ez nagyon jó gondolat!!!
  A legnagyobb baj akkor van, ha valaki cicája mindig más. Márpedig én olyan vagyok, hogy mikor milyen kedvem van, olyan a cicám. És ugye, ki tudja követni a macskakavalkádot...
  " Álmomban két macska voltam és egymással játszottam."

  VálaszTörlés
 5. Huuu, Ti aztán jól elcicáztatok egymással :-)

  Nekem meg az jutott eszembe, hogy milyen sok emberből elveszik a kreativitás ahogy cicázó gyerkőcből macskázó felnőtté válik. milyen kár !!!!
  Örültem a rajznak...

  VálaszTörlés